Braşov: Şoferul care a vrut să „mânărească“ moartea unui căruţaş a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost arestat 29 de zile după ce, maşina pe care o conducea s-a izbit frontal de o căruţă, în urma impactului o persoană din căruţă decedând. Şoferul a fugit de la locul faptei, dar şi-a rugat o amică să vină la locul accidentului şi să pretindă că ea era cea care şofa.

Citeşte aici întreaga poveste

Magistraţii Judecătoriei Făgăraş au dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Ghorghe Moga. Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă şi  sustragere de la recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice.

Potrivit anchetatorilor „din probele administrate până în acest moment al urmăririi penale a reieşit faptul că, în data de 09.09.2010, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce se deplasa cu autoturismul marca VW Passat pe raza localităţii Breaza, judeţul Braşov, a intrat în coliziune cu o căruţă, în urma impactului rezultând decesul victimei Comşiţ Marian. A mai rezultat că inculpatul s-a sustras de la recoltarea probelor biologice motivând că nu el conducea autoturismul implicat în accidentul rutier, ci o altă persoană", se arată într-un comunicat de presă remis azi, de Ministerului Public Român.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite