Braşov: Şocant! S-a împuşcat în cap cu o armă artizanală (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost ventilat mecanic până la spital, Foto: Bogdan Crăciun
Bărbatul a fost ventilat mecanic până la spital, Foto: Bogdan Crăciun

Un bărbat din Codlea, de 56 de ani, a fost găsit dimineaţă, de fiul său, într-o baltă de sânge. Nicolae Burlan se împuşcase în cap cu o armă artizanală, pe care se pare că şi-o confecţionase în atelierul său de tâmplărie.

image

„Are un atelier, unde face mobilă şi altele pentru casă. Nu ştiu dacă acolo făcea şi arme, dar cred că ar fi putut să facă. Era un om impulsiv şi se enerva repede. Am avut un conflict cu el mai demult. Nu poţi să ştii niciodată când e deprimat omul", a spus Emil Dreptu, vecinul lui Nicolae.

image

Un echipaj SMURD i-a acordat primele îngrijiri. Braşoveanul a fost transportat la Spitalul Judeţean. Cunoscuţii spun că lucra la SC Protan Codlea şi că, în ultima vreme, avea probleme la serviciu.

image

„Era angajat şofer. Din ce ştiu eu, nu prea s-a ţinut de treabă, a avut nişte probleme şi cei de la societate l-au retrogradat. L-au făcut paznic, deci câştiga mult mai puţin.  Poate că ăsta a fost motivul pentru care a încercat să se omoare", a povestit Ioan Butu, un alt cunoscut al bărbatului.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, iar medicii se pregătesc acum să-l opereze şi să îndepărteze toate fragmentele de alice. Braşoveanul are şanse de supravieţuire, însă medicii spun că va rămâne cu sechele.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite