Braşov: Şmecher de Bartolomeu, reţinut pentru viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agresiunile s-au ţinut lanţ pe strada Lânii, din cartierul Bartolomeu. Cu doar o zi înainte de oribila crimă pasională din autobuzul 28, o tânără a fost violată de un şmecher din cartier, în vârstă de 39 de ani.

Fata, în vârstă de 26 de ani, trăieşte în concubinaj cu un bărbat de 32 de ani, într-o cocioabă improvizată de pe strada Lânii. De când se mutaseră în zonă, tinerii erau terorizaţi de agresor, care le cerea taxă de protecţie, susţinând că zona pe care s-au aşezat îi aparţine.

Pentru că nu şi-a primit niciodată banii ceruţi, agresorul a pătruns duminică seara în casa victimei, a scos-o cu forţa din casă şi a dus-o pe malul pârâului Ghimbăşel, unde a violat-o cu bestialitate.

Pentru că a sărit în apărarea femeii, concubinul a fost bătut de violator. El va avea nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale. „Suspectul a fost reţinut. El va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă sub acuzaţia de viol, violare de domiciliu, loviri şi alte violenţe", a spus comisar-şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite