Braşov: Situaţiile financiare, la Registrul Comerţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate societăţile comerciale care întocmesc situaţii financiare anuale aferente exerciţiului financiar 2009 sau declaraţii de inactivitate trebuie să depună aceste documente numai la Oficiul Registrului Comerţului.

Potrivit şefului Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Braşov, Ion Popescu, „vor depune situaţiile financiare anuale aferente exerciţiului financiar 2009 la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice numai persoanele juridice care nu sunt societăţi comerciale, respectiv societăţile şi companiile naţionale, regiile autonome, institutele naţionale de cercetare-dezvoltare, societăţile cooperatiste, precum şi subunităţile înregistrate în România, care aparţin unor persoane juridice cu sediul în străinătate".

Ion Popescu a mai precizat că programul informatic de asistenţă în vederea întocmirii situaţiilor financiare se găseşte pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice sau se poate lua de la unităţile fiscale teritoriale ale DGFP Braşov. În funcţie de forma juridică de funcţionare, societăţile trebuie să depună situaţiile financiare în termen de 120 sau 150 de zile de la încheierea exerciţiului financiare. Declaraţiile de inactivitate se depun în 60 de zile de la începutul exerciţiului financiar.  

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite