Braşov: Singura medie de 10 de la Bac, la Şaguna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de liceeni au obţinut medii peste nouă la Bacalaureat, iar singura medie de 10 a fost adjudecată de Colegiul Naţional „Andrei Şaguna". Promovabilitatea în judeţ este de 72%.

Potrivit reprezentaţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Braşovul are un procent de promovabilitate de 72%. Peste 130 de elevi au obţinut medii de peste 9,50, iar 20 de elevi au promovat bacalaureatul cu medii de peste 9,80.

Peste 1.000 de elevi din Timiş au picat examenul de Bacalaureat

Rezultatele se menţin în aceeaşi notă ca şi în anul precedent, cu mici nuanţe. Bineînţeles că anul acesta media nu a mai fost influenţată de notele de la probele orale elevii obţinând simple calificative şi asta i-a dezavantajat pe unii dintre ei. Totuşi, procentajul de promovabilitate pentru seria curentă este unul normal şi previzibil, comparativ cu cel de anul trecut", a spus Dorel Agache, şeful IŞJ

Colegiul Naţional „Andrei Şaguna" se află în fruntea clasamentului pe licee, cu un procent de promovabilitate de 100%. Acesta este urmat de Colegiul Naţional „Emil Racoviţă"şi de Colegiul Naţional „Dr. I. Meşotă". 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite