Braşov: Şi-a ucis bunica din greşeală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba despre un tânăr de 29 de ani din Râşnov, care este cercetat de procurori sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte, după ce şi-a omorât bunica din greşeală.

Cei doi locuiau împreună, în Râşnov. Femeia îl crescuse pe Cezar, nepotul ei, de când era mic şi erau nedespărţiţi. În ultima vreme, bătrâna se îmbolnăvise. La sfârşitul săptămânii trecute, Cezar a încercat să o determine pe bunica lui să ia nişte pastile, dar pentru că femeia era foarte slăbită, nu a reuşit să înghită niciun medicament. Atunci, spun anchetatorii, Cezar a încercat să o aşeze într-o poziţie mai confortabilă şi a exercitat asupra ei „acte de violenţă", pentru a o determina să înghită pastilele.

Violenţele la care a fost supusă bătrâna au condus la decesul acesteia. „Rezultatul s-a produs din culpă şi nu s-a ajuns la concluzia că el a vrut să suprime viaţa victimei. Se fac cercetări cu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, dar oricând se poate schimba încadrarea juridică a faptei ", a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procurorul Carmina Reit. Tânărul este cercetat în stare de libertate, cu obligarea de a nu părăsi localitatea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite