Show incendiar de magie cu Alin Blaine, la Aro Palace VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iluzionistul Alin Blaine va ridica magia la rang de artă. Foto: arhivă personală
Iluzionistul Alin Blaine va ridica magia la rang de artă. Foto: arhivă personală

Iluzionistul va ridica magia la rang de artă, în cadrul unui spectacol desfăşurat sub motto-ul: „Impossible is nothing", care va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00, la Hotelul Aro Palace.

Timp de o oră şi jumătate, Alin Blaine (26 de ani) va oferi un show de magie pură, în cadrul căruia atât protagonistul, cât şi obiectele din jurul lui vor sfida gravitaţia. Va fi un spectacol în care se vor ridica mese, se vor sparge din senin pahare, iar cărţile de joc vor apărea sau dispărea în mod inexplicabil. Spectacolul va începe la ora 20.00, iar preţul unui bilet de intrare este de 50 de lei.

Alin Blaine a devenit cunoscut în toată ţara datorită numerelor sale de iluzionsim, unice în România. Majoritatea spectacolelor sale se bazează pe levitaţie, respectiv capacitatea de a ridica diverse corpuri sau de a se ridica ei înşişi de la pământ, prin puterea voinţei. Astfel, braşoveanul poate aprinde orice bec, fără să pună mâna pe întrerupător, poate ridica o masă în aer, poate sparge obiecte din sticlă fără să le atingă sau se poate ridica de la pământ fără niciun sprijin din exterior.

Alin Blaine a urmat cursurile şcolii de magie a celebrului iluzionist David Blaine, la New York.  Din totalul de 33 de cursanţi, doar doi au absolvit. Alin Blaine a fost unul dintre ei. Apoi, tânărul s-a întors în România. „Am testat piaţa, am aflat mai multe despre magicieni şi mi-am propus să fiu cel mai bun. Am participat la mai multe emisiuni de televiziune, iar la spectacolele mele fac show. În principal mă axez pe levitaţie. Totul se face cu foarte mult antrenament. Levitaţiile sunt foarte greu de făcut. Nu e uşor să controlezi un loc fără să-l atingi, dar stau bine cu bioenergia şi mentalismul", mai spune Alin Blaine. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite