Braşov: Stand-up, de Cristian Dumitru, la Festival 39

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comediantul îi aşteaptă pe braşoveani cu glume strânse de-a lungul întregii sale cariere. Spectacolul va avea loc sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 20.00.

Cristian Dumitru este cunoscut de braşoveni de pe vremea când făcea parte din trupa de comedie Deko şi mai apoi din Comedy Now. Comediantul s-a separat de cele două trupe şi şi-a continuat cariera pe cont propriu, fiind acum, aşa cum se autointitulează, un „one man show".

Fac stand-up comedy din 2003, deci de opt ani. Am ceva experienţă şi am învăţat multe. Am strâns în toţi aceşti ani material suficient pentru glume de toate genurile, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Eu zic că spectacolul merită văzut. Cine vrea să se distreze şi să râdă în hohote este aşteptat sâmbăta seara la ora 20.00. Nu le va părea rău celor care vor veni", a spus Cristian Dumitru.

Pe lângă spectacolul de comedie susţinut de Cristian Dumitru, braşovenii   care vor veni sâmbătă seara la „Festival 39" vor avea parte şi de un concert susţinut de Alina Crişan, fosta componentă a trupei  ASIA.

Evenimentul este susţinut de Adevărul de Seară şi Minicards Maximum Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite