Braşov: Sfârşit de săptămână plin de razii ale Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au confiscat tot materialul lemnos Foto: IGPR
Poliţiştii au confiscat tot materialul lemnos Foto: IGPR

Oamenii legii i-au verificat pe comercianţii de fier vechi şi pe cei care ocupă de materialul lemnos. Amenzile aplicate depăşesc suma de 7.000 lei.

Prima acţiune a poliţiştilor a avut loc vineri, la Tărlungeni, şi i-a vizat pe comercianţii de fier vechi. În timpul raziei, oamenii legii au prins un bărbat de 40 de ani care transporta peste o tonă de fier vechi, cu un autoturism cu remorcă, fără a avea documente de provenienţă. „Persoana respectivă a fost sancționată contravențional, la Legea 12/90, cu 1.000 lei. Fierul vechi a fost predat unei societăți de profil pentru valorificare, contravaloarea urmând să devină venit la bugetul Administratiei Publice", a spus comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Sâmbătă a urmat o nouă razie, de data aceasta pe linie de silvicultură. Acţiunea s-a derulat în localităţile Hălchiu, Crizbav şi Apaţa. Cinci persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 35 ani, care transportau ilegal cu căruţele 5,1mc de material lemnos, au fost prinse de poliţişti. Buştenii au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic. Cele cinci persoane au fost sancționate contravențional, la Legea Silvică, cu amenzi în valoare totală de 6.060 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite