Braşov: Seară de dans cu Răzvan Mazilu, la Opera Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Show-ul de dans va fi oferit de Răzvan Mazilu şi de alţi invitaţi speciali sosiţi tocmai din Japonia. Spectacolul va începe sâmbătă, la ora 19.00 şi este împărţit în două serii dedicate publicului braşovean.

În prima parte a evenimentului, braşovenii vor avea asista la spectacolul „Fantezii coregrafice" oferit de baletul Operei Braşov, în coregrafia Nerminei Damian şi a lui Dorin Coşeriu. Astfel, pe scena Operei vor urca soliştii şi ansamblul de balet şi invitaţii lor din Japonia care vor dansa graţios pe muzica lui Mozart, Ceaikovki, Strauss şi Adolfe Adam. Ei vor interpreta, în paşi de dans, momente emoţionante din „Spărgătorul de nuci", „Lacul lebedelor", „La Sylphide" şi „Giselle".

One man show

Cea de-a doua parte a serii oferă başovenilor un one-man show spectaculos oferit de dansatorul Răzvan Mazilu. Sub coregrafia lui Philippe Trehet, din Franţa, spectacolul lui Mazilu s-a bucurat de un imens succes la premiera bucureşteană.

Biletele la spectacolul de dans se vând la sediul Operei şi la agenţia acesteia de pe strada George Bariţiu nr. 20, iar preţul acestora variază între 10 şi 25 de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite