Braşov: Se poartă unghiile lungi, ascuţite şi viu colorate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesioniştii în materie de artă pe unghii, prezenţi ieri la Braşov, au prezentat tendinţele anului 2010. Unghii construite cu acryl sau gel în forme stiletto, edge şi bridge sau noile tehnici de pictură chinezească şi cu gel color sunt acum la modă.

Simpla manichiură nu mai prezintă demult interes pentru tinere. Pictura pe unghii a fost ridicată la rang de artă, iar unghiile naturale au fost înlocuite de unghii tehnice (construite din acryl sau gel).

Acestea sunt adevărate bijuterii de care multe femei nu se mai pot despărţi. Sunt tot mai multe femei care doresc să se înfrumuseţeze şi apelează la noile tendinţe în nail art .

Culori vii şi forme stiletto

Vara aceasta, modelele de bază în ceea ce priveşte unghiile false sunt forma stiletto (formă ascuţită) şi pictura chinezească (caracterizată printr-un design colorat). 

Tendinţele de anul acesta în ceea ce priveşte construcţia cu acryl sunt formele stiletto, edge şi bridge, iar în ceea ce priveşte tehnica pe pictură pe unghii, vara asta este la modă one stroke-ul (n.r. pictură chinezească), dar şi pictura cu gel color", a declarat Iryna Anton, instructor al Academiei New Nails International.

image

De asemenea, specialiştii în domeniu spun că vara aceasta se poartă unghiile viu colorate, în care să domine roşul, galbenul, rozul sau verdele. La modă sunt şi florile linii, unghiile tigrate, modelele sculptate pe unghii, iar pentru mirese strălucitoare, pe unghiile tehnice se pot adăuga cristale swarovski.

Clientele îşi doresc să fie la modă

Femeile interesate să poarte astfel de unghii moderne, trebuie să ştie că realizarea lor durează între două şi cinci ore, în funcţie de complexitatea modelelor.  „Femeile au început să-şi dorească din ce în ce mai multe modele noi, ceea ce este foarte bine pentru că au învăţat să iasă din anonimat", a spus Ioana Lecter, din Bucureşti, câştigătoarea Concursului Internaţional New Nail.

Şi manichiurista Simona Aldea îşi doreşte să se perfecţioneze în domeniu pentru a-şi surprinde clientele cu cele mai noi modele. „Clientele ne cer mereu modele noi astfel încât noi trebuie să fim pregătite. Ne place ceea ce facem şi de aceea suntem deschise tuturor noutăţilor", a spus manichiurista.

Tendinţele de vară 2010 au fost dezvăluite braşovencelor, ieri, în cadrul unui seminar interactiv organizat de Academia New Nails International din Braşov şi societatea Kiriloff, importator de produse cosmetice Kinetics.

Cursuri de stilist-protezist

Braşovencele se pot înscrie la cursurile organizate de Academia New Nail International. Durata cursului este de o lună şi costă 2.500 de lei. La final participantele vor primi diplome recunoscute de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite