Se deschide oficial sezonul la Băile Tuşnad!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Staţiunea balneară vă aşteaptă cu multe surprize, Foto: Asoc. De Turism Băile Tuşnad
Staţiunea balneară vă aşteaptă cu multe surprize, Foto: Asoc. De Turism Băile Tuşnad

Sezonul de vară se deschide şi în Harghita. Începând de Sâmbătă, staţiunea Băile Tuşnad aşteaptă turişti de toate vârstele, la distracţie sau tratament.

Staţiunea, care se află la 650 de metri altitudine, este o oază de linişte şi de sănătate pentru persoanele care suferă de anumite afecţiuni. Asta datorită lacurilor sărate, a nămolului şi a tratamentelor la mofetă.

Sâmbătă, în timp ce reprezentanţii staţiunii vor prezenta proiectului „Ridicarea staţiunii Băile Tuşnad la rang naţional în domeniul turismului", orăşelul răsfirat Băile Tuşnad poate fi vizitat.

Tot sâmbătă, la Băile Tuşnad va fi deschis un birou de informare turistică, unde se pot primi informaţii cu privire la petrecerea timpului liber, condiţii de cazare, oferte culinare. „Turiştii vor putea consulta o serie de o oferte de vară pentru unităţile de cazare din staţiune, pot face drumeţii prin zonă şi se poate bea apă minerală, captată din surse naturale", a declarat Kolumban Erika, director executiv Asociaţia de Turism Băile Tuşnad.

Seara se va încheia cu mai multe concerte, susţinute în Parcul Milenar. Mai întâi micuţii de la Casa de copii Szent László vor oferi un program artistic, după care, începând cu ora 20.00, vor concerta cei de la „Nightlousers".

Bucate tradiţionale

Organizatorii promit însă că, în fiecare weekend, vor fi organizate diferite concerte, restaurantele îi vor aştepta cu specialităţi ardeleneşti şi ungureşti, nu va lipsi kurtos kalacs-ul şi se vor putea practica sporturi extreme precum, rafting pe Olt sau curse cu ATV-uri.

Cei care vor avea mai mult timp la dispoziţie pot alege să facă o plimbare la Sfânta Ana, singurul lac vulcanic din România, situat la o distanţă de aproximativ 30 km de staţiune.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite