Se deschide, oficial, sezonul de schi la Şugaş Băi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Staţiunea Şugaş se află în inima munţilor Baraolt.
Staţiunea Şugaş se află în inima munţilor Baraolt.

Pârtia Şugaş are o lungime de 500 de metri şi este de dificultate medie. Este dotată cu teleski, tunuri de zăpadă şi instalaţie de nocturnă.

În prima zi a anului, la ora 10.00, la Şugaş Băi se deschide, oficial, sezonul de schi. Tot pe 1 ianuarie vor fi inaugurate şi pârtiile din staţiunea covăsneană şi vor debuta „Serbările Zăpezii". Deschiderea sezonului va fi udată cu vin şu ţuică fiartă, iar turiştii pot participa la mai multe competiţii sportive. 

Pe 2 ianuarie, tot la Şugaş-Băi va avea loc un concurs de schi alpin organizat Asociaţiei Alpin Sport, competiţie la care înscrierile vor face la faţa locului până la ora 9.30.  Între orele 14.00 şi 16.00 trupa Ecou tineret va susţine un concert.  Sărbătoarea Zăpezii de la Şugaş- Băi se va încheia cu un concert în zăpadă al lui DJ White.

Pârtia Şugaş are o lungime de 500 de metri şi este de dificultate medie. Este dotată cu teleski, tunuri de zăpadă şi instalaţie de nocturnă. Staţiunea Şugaş-Băi este situată la 747 de metri altitudine, la 8 km vest de Sfântu Gheorghe. În staţiunea din inima munţilor Baraolt există băi termale şi mofete indicate pentru tratamentul bolilor cardiace şi ale aparatului circulator.

Autobuze pentru turişti

În perioada Sărbătorii Zăpezii, societatea Multi-Trans asigură o cursă specială, pentru toţi cei care vor să ajungă în staţiune. Între orele 9.00 şi 12.00 autobuzele vor circula din oră în oră Între Sfântu-Gheorghe şi Şugaş Băi şi retur. După acest interval orar, autobuzele vor circula din două în două ore. Programul va fi până la ora 22.00, când va porni ultimul autobuz, de la Şugaş- Băi spre Sfântu- Gheorghe. Preţul unui bilet cu două călătorii este de trei lei. Cursele speciale vor opri în staţiile de autobuz: Parcul Elisabeta, Liceul de Artă  „Plugor Sándor", Piaţa Kálvin (Trei Trandafiri), strada Borviz.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite