Se caută minunile din Harghita, Covasna şi Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Ţinutul Secuiesc Verde din Miercurea Ciuc a pornit în căutarea celor şapte minuni naturale din judeţele Harghita, Covasna şi Mureş, demers inclus într-un proiect finanţat din fonduri europene, informează Agerpres.

Proiectul include, pentru început, promovarea simultană, în rândul tinerilor, a unor arii naturale deosebite din zonă, bogate în resurse, cu valoare estetică şi potenţial turistic. De asemenea, se vor populariza şi unele cazuri de poluare şi supraexploatare a ariilor naturale, în vederea evidenţierii consecinţelor neglijenţei în utilizarea resurselor naturale.

Va fi lansată şi o competiţie pentru alegerea celor şapte minuni. Pe pagina de web a proiectului vor fi prezentate detalii despre aceste arii, iar tinerii vor putea vota ceea ce le place mai mult. „Durata proiectului este de 12 luni şi el va fi implementat de o echipă de 14 participanţi. Pe parcursul proiectului, aceştia vor dobândi abilităţi în organizarea şi implementarea unor proiecte de educaţie ecologică"se arată în comunicatul asociaţiei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite