Braşov: Şcoala Generală 7 are sală de sport cu panouri solare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala Generală nr. 7 are o nouă sală de sport. Inaugurarea a avut loc ieri, clădirea reprezentând prima sală de sport concepută special pentru activităţile sportive din şcolile generale.

Unitatea în care elevii îşi vor desfăşura orele de educaţie fizică a fost realizată în termen de patru luni şi a fost realizată prin proiectul Companiei Naţionale de Investiţii de construire săli de sport la unităţile de învăţământ, fiind a treia investiţie de acest fel a CNI la Braşov.

Suprafaţa sălii de sport este de 385 mp, are un teren pentru exerciţii fizice de dimensiuni 9x18 m, două grupuri de vestiare pentru băieţi şi fete dotate cu grup sanitar şi duşuri, un vestiar pentru profesor şi un birou, un depozit pentru materiale sportive la parter şi un centru de prim ajutor. Sistemul de încălzire şi preparare a apei calde este alimentat de panouri solare.

„Investiţia este un câştig pentru Braşov, pentru că şcoala are o sală de sport adecvată şi că a fost lansat un model pe care putem să îl urmăm în amenajarea de noi săli de sport la şcolile care nu beneficiază de această facilitate", a declarat primarul George Scripcaru pentru BZB.

Costul investiţiei s-a ridicat la suma de 870.000 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite