Braşov: Schelet uman găsit în Centrul Civic (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Moş este şi acum speriat de macabre descoperire. Foto: Bogdan Crăciun
Ionuţ Moş este şi acum speriat de macabre descoperire. Foto: Bogdan Crăciun

Rămăşiţele au fost găsite de oamenii străzii care se adăposteau într-o clădire în construcţie. Anchetatorii trebuie să stabilească identitatea scheletului şi cauza morţii. Vor să vadă dacă a fost vorba despre o moarte naturală, un accident sau o crimă.

Scheletul zăcea de multă vreme în imobilul în construcţie. Oamenii străzii nu ar fi alertat Poliţia dacă unul dintre ei nu i-ar fi speriat pe ceilalţi. Bărbatul a luat totul ca pe o glumă, a ţinut craniul într-o pungă şi a dormit luni întregi lângă el. Aseară s-a gândit să îşi impresioneze „colegii".  Unul dintre a fost la un pas de infarct şi a anunţat autorităţile.

image

Ionuţ Moş le-a povestit poliţiştilor, că a tras o sperietură zdravănă când un alt boschetar a apărut cu o pungă de plastic în care avea un craniu uman. „Prima dată a venit cu un bolovan, apoi a venit cu capul scheletului şi cu rămăşiţele. El ne ameninţa de multă vreme că o se ne sperie cu scheletul, dar nu l-am crezut. Apoi ne-a povestit că l-a găsit în subsolul unui bloc şi a dormit câteva luni lângă el. Ieri, când l-am văzut că vine cu craniul m-am speriat atât de tare încât am anunţat Poliţia", a spus Ionuţ Moş. Imediat, boschetarii au pus craniul într-o pungă de plastic şi s-au dus cu el urgent la poliţişti.

Vor să afle identitatea scheletului

La scurt timp de la sesizare o echipă de crimialişti s-a dus imediat la faţa locului pentru cercetări. Acolo au sosit şi medicii legişti, care au transportat rămăşiţele umane la Serviciul de Medicină Legală pentru expertize. Ei încearcă acum să stabilească identitatea scheletului şi cauza morţii. Anchetatorii vor să vadă dacă a fost vorba despre o moarte naturală, un accident sau o crimă.

Braşov:

„Am fost sesizaţi în jurul orei 16.00 cu privire la faptul că în Centrul Civic, în zona gunoaielor a fost găsit un schelet uman. Din primele verificări se pare că este vorba despre un bărbat, tot un om al străzii, fiindcă era îmbărcat cu o pereche de blugi foarte uzată. Facem verificări pentru a stabili cine este persoana decedată şi aşteptăm rezultatul medicilor legişti", a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov. 

Bănuielile poliţiştilor sunt susţinute şi paznicul unei bănci situate în apropierea locului unde s-a făcut descoperirea macabră. Acesta a povestit, sub protecţia anonimatului, că scheletul ar putea fi al unui bătrân care îşi făcea veacul tot în Centrul Civic şi pe care nu l-a mai văzut de foarte multă vreme. Paznicul spune că bărbatul era mereu văzut vânzând ziare în intersecţii, dar de câteva luni a dispărut.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite