Braşov: Scena Casei de Cultură din Codlea, distrusă de incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Flăcările s-au declanşat în jurul orei 16.00, cu câteva minute înainte ca mai mulţi copii să vină la repetiţii de dans sportiv.

Cea care a văzut flăcările a fost o muncitoare de la Casa de Cultură din Codlea, care venise să pregătească una dintre săli pentru repetiţiile de dans sportiv ale copiiilor. „Azi, pe la ora 13.00, am pornit soba, pentru a face căldură pentru copii. Apoi am plecat şi m-am întors pe la 16 fără 25 de minute. Am vrut să deschid uşa clădirii şi am văzut o flacără. Atunci am încercat să intru pe altă uşă, dar flăcările earu foarte mari. M-am speriat şi am sunat la pompieri. Fiind aproape de noi, au ajuns foarte repede şi au stins incendiul. Din câte am înţeles, totul a plecat de la o priză. Cel mai probabil a fost un scurtcircuit", a spus Gabriela Poni, angajată a Casei de Cultură Codlea.

image

Incendiul a fost stins în circa o jumătate de oră, dar a distrus o instalaţie de sunet, perdele care se aflau în încăpere, câteva scaune şi o parte din scenă. Deocamdată nu a fost stabilită valoarea prejudiciului. Totodată nu au avut de suferit nici spectacolele care au loc în casa de cultură. Acestea sunt foarte rare, iar următoarea reprezentanţie artistic este programată de-abia luna viitoare, pe 23 aprilie.  

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite