Braşov: Sare de baie, cu „aromă de drog“, pe strada Republicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

25 de grame de produs costau 50 de lei. Anchetatorii au găsit în componenţa sării de baie o substanţă inetrzisă cu efecte halicinogene.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului, împreună cu lucrătorii de la Brigada pentru Combatere a Criminalităţii Organizate, au verificat un magazin aflat chiar în plin centrul Braşovului, vis-à-vis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov. Oamenii legii aveau date că acolo ar fi depozitate pentru comercializare, substanţe psihotrope.

 În urma analizelor făcute la produsele de aromo-terapie, aflate în magazin, s-a descoperit că sarea de mare conţinea substanţe interzise. Aceasta se vindea, alături de alte produse aşa-ziseterapeutice, la un preţ „special". Pentru doar 25 de grame de produs, cumpărătorul trebuia să plătească 50 de lei. Analizele de laborator au scos la iveală faptul că „sarea miraculoasă" conţinea fluorometcatinonă, o substanţă interzisă, cu efecte halucinogene.

Magazinul a fost închis

Drogul care era ambalat ca sare de baie a fost confiscat de oamenii legii în urma unei percheziţii la magazin. „Noi, în calitate de Comisariat pentru Protecţia Consumatorului, am amendat conducerea magazinului cu 40.000 de lei şi am dispus închiderea definitivă a acestuia", a declarat Ionel Spătaru, director CPC Braşov.

Patronul magazinului nu este la primul dosar penal. Acesta riscă până la 20 de ani de închisoare pentru comercializare de substanţe interzise.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite