Braşov: Sălile de jocuri, o alternativă la sporturile de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii de sporturi indoor, care nu vor să înfrunte gerul, au la dispoziţie oferte pentru toate gusturile. Bowling, darts, biliard, snoker sau tenis de masă sunt doar câteva dintre jocurile care îi pot delecta pe braşovenii în timpul liber.

Cluburile care oferă ca alternativă practicarea unor sporturi de echipă sunt în topul preferinţelor braşovenilor şi reuşesc să dea lovitura pe timp de criză. Program de club de noapte, bar, restaurant şi săli de jocuri, sub aceeaşi umbrelă, pare a fi reţeta care menţine în top acest tip de afacere. În weekend sau în cursul săptămânii, sălile sunt pline de oameni de toate vârstele, amatori de distracţie şi relaxare.

În clubul „Dash", de la My Place, există trei piste de bowling care sunt luate cu asalt în fiecare seară. Preţurile diferă în funcţie de zilele săptămânii şi de orele la care este planificat jocul. De luni până joi, amatorii de distracţie trebuie să plătească 40 de lei pe oră, până la 17.00, şi 45 de lei, după această oră. Preţul creşte cu 10 lei, pe oră, în weekend. La clubul „Dash" se poate juca şi ping-pong, darts, snooker sau biliard. O oră de joc costă între 12 şi 20 de lei. De luni până joi, până în ora 17.00, studenţii beneficiază de reducere de 50%, la orice joc.

„În ciuda faptului că s-au mărit taxele, am preferat să menţinem preţurile la un nivel rezonabil, pentru a nu dezamăgi clientela. Noi suntem cei care asigură tonul distracţiei, indiferent de eveniment. Jocurile sunt preferate de braşovenii de toate vârstele şi mai nou, cei care consumă la bar sunt liberi să joace darts, în mod gratuit", a spus Raul Vulpoi, reprezentantul clubului „Dash" din Braşov.

Coadă la bowling

Tequila Bowling este un alt club preferat de braşoveni. Bowling-ul este de departe jocul preferat de majoritatea tinerilor. O persoană poate juca o oră de bowling cu 8 lei de persoană, până la 18.00, sau 12 lei de persoană, seara. În weekend, până în ora 18.00, tariful creşte la 10 lei de persoană, iar după ora 18.00, la 12 lei. Preţurile pentru elevi şi studenţi sunt la jumătate doar în timpul săptămânii.

„Bowlingul are cea mai mare audienţă printre amatorii de distracţie. Cei care doresc să facă rezervări se pot adresa clubului nostru în orice interval orar", ne-a spus Mihai Paul, reprezentant Tequilla Bowling.

Amatorii de darts trebuie să plătească 2 lei pentru o fisă de joc şi 12 lei pe oră pentru biliard.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite