Braşov: Să-l ajutăm pe micuţul Siluan să trăiască!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi are numai şapte luni Siluan Bota se luptă cu o boală cruntă. Salvarea micuţului este un transplant de ficat care costă 126.000 de euro.

Micuţul Siluan este al treilea copil al unei familii de preot. A venit pe lume acum şapte luni, dar a stat mai mult prin spitale.

Bebeluşul a fost diagnosticat la o Clinică din Salzburg cu ciroză şi hipoplazie a căilor biliare. Din cauza bolii avansate singura posibilitate de însănătoşire pentru Siluan este un transplant de ficat.

Va primi ficatul de la mamă

Intervenţia chirurgicală va avea loc la Institul Medical Hanover, din Germania. Ca donator a fost ales mama bebeluşului, însă transplantul va avea loc peste aproximativ două luni, perioadă în care mama urmează un tratament special.

image

Părinţii micuţului Siluan au credinţa că fiul lor se va însănătoşi şi că o să le umple sufletele de bucurie. „Pe cei care îi iubeşte Dumnezeu îi şi încearcă. Dacă avem credinţă, drumul spre succes va fi neted, adică un drum fără îngrijorarea că micuţul nostru este bolnav", a declarat părintele George Laurenţiu Bota.

Pentru ca strarea de sănătate a lui Siluan să fie stabilă, până pe 16 noiembrie, când este programată primirea lui la clinica din Germania, medicii de la Clinica din Hanovra i-au prescris un geamantan de medicamente. De asemenea, părintele spune că acestea sunt doar jumătate din medicamentele destinate supravieţuirii micuţului Siluan.

Donaţii pentru Siluan

Braşovenii cu suflet, care doresc să-l ajute pe micuţul Siluan să trăiască pot face donaţii în cele două conturi deschide la Unicredit Tiriac Bank: cont EURO: RO74BACX0000005005204320 şi cont RON: RO81BACX0000005005204000.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite