Braşov: S-a lansat programul „O săptămână la munte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii pot beneficia de cinci nopţi de cazare cu numai 160 de lei, în staţiuni montane din Braşov, Sibiu sau Prahova.

Turiştii care vor să petreacă o mini vacanţă de vis vor beneficia de reduceri importante la achiziţionarea pachetelor de vacanţă. Oferta vine din partea Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), care a lansat programul „O săptămână la munte".

Astfel, vă puteţi bucura de o săptămână de relaxare şi plimbări lungi, cu bani puţini. Singura condiţie este să vă achiziţionaţi un bilet până în data de 26 iunie.  Biletul de vacanţă poate fi cumpărat numai cu plata integrală, prin intermediul agenţiilor de turism membre ANAT din ţară. 

Cel mai ieftină ofertă este cea de un sejur la un hotel de două stele, unde, pentru cinci nopţi de cazare, trebuie să scoateţi din buzunar doar 160 de lei, de persoană.

Dacă doriţi să vă bucuraţi de mai mult confort puteţi opta pentru un sejur la un hotel de trei stele. Veţi plăti, pentru cinci nopţi de cazare, 260 de lei, de persoană, iar pentru un local de patru stele preţul este de 360 de lei, de persoană. Preţurile nu includ masa.

Aveţi de unde alege

Hotelurile care sunt incluse în acest program se află în staţiunile de pe Valea Prahovei, respectiv Sinaia, Buşteni, Azuga sau Predeal, dar şi în Braşov, Poiana Braşov, Cheia, Aluniş, Bran, Moeciu de Sus, Câmpulung Muscel, Olăneşti, Gura Râului, Băişoara.

Totodată, mai găsiţi cazare şi la hotelurile din Călimăneşti, Moroieni, Vatra Dornei, Băile Olăneşti, Gura Humorului, Paltin sau Odorheiu Secuiesc. Mai multe informaţii despre agenţiile de turism şi unităţile de cazare participante la program găsiţi pe www.anat.ro.

Superofertă, prin programul „Vacanţă la ţară"

Proprietarii de pensiuni din zona agruturistică Bran-Moeciu vin cu oferte de nerefuzat prin programul „Vacanţa la ţară". Practic, proprietarii de pensiuni din reţeaua ANTREC vin cu preţuri chiar pentru toate buzunarele la sejururile oferite în această perioadă.

Preţurile care vor fi practicate, potrivit Marilenei Stoian, preşedinta de onoare a ANTREC, sunt de 150 de lei/persoană, în cameră dublă, pentru un sejur de cinci nopţi - şase zile, la o pensiune de 2 margarate, şi de 195 de lei/persoană în cazul pensiunilor clasificate cu 3 şi 4 margarete. În aceste preţuri este inclus şi micul dejun.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite