Braşov: S-a aprins nocturna pe pârtia Bradul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima distracţie nocturnă pe pârtie
Prima distracţie nocturnă pe pârtie

În Poiana Braşov, s-a dat startul distracţiei nocturne. Zeci de turişti s-au putut bucura în această seară de lumină pe pârtia Bradul. Pentru ca stratul de zăpadă să rămână constant, tunurile de zăpadă vor funcţiona non-stop, dacă temperaturile vor rămâne sub -3 grade Celsius.

Vedeţi mai multe imagini de pe pârtia Bradul aici

Instalaţia de nocturnă de pe pârtia Bradul a fost aprinsă din această seară. Zeci de turişti, români şi străini, au avut astfel parte de distracţie prelungită pe zăpadă. Cu schiurile, plăcile sau săniile, toată lumea s-a  bucurat de zăpadă.

„Nu mă aşteptam să se poată schia atât de bine şi nu credeam că pârtia va fi luminată. Dar mă bucur că e aşa şi am de gând să stau destul de mult pe pârtie în seara aceasta. Vremea e superbă şi ninsoarea, la fel", a spus Agrafena Dragomirovici, una dintre turistele străine de pe pârtie.

„Ne-am chinuit destul de mult pe drum, dar a meritat efortul. Este prima zăpadă pe anul acesta, pe care chiar se poate schia. Am venit pregătiţi cu tot echipamentul necesar", a declarat George Moldovanu, de 37 de ani, din Bucureşti.

Şi teleschiul din Poiana Braşov va funcţiona în acest weekend la capacitate maximă. Preţul cartelelor variază între 25 şi 120 de lei, pentru adulţi şi între 15 şi 65 de lei, pentru copii, în funcţie de perioada de valabilitate.

„Pe pârtia Bradul, stratul de zăpadă este consistent, iar turiştii au venit deja în număr mare. Acesta este motivul pentru care am aprins nocturna şi am pus în funcţiune instalaţia de teleschi. Oricine vine în Poiană poate schia fără probleme", a explicat Emil Fărcăşanu, coordonatorul monitorilor de schi din Poiana Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite