Braşov: Rotary Citadel a premiat clasa de nota 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

21 de elevi de la Şcoala Generală nr. 9, din Braşov, sunt trimişi în tabără de Rotary. Ei vor pleca într-o tabără tematică de 12 zile, în Germania. Fericiţii câştigători au taberei fac parte din clasa cu cele mai bune rezultate la învăţătură din Braşov, dar şi cu cele mai multe activităţi de voluntariat.

„Clasa cu cele mai bune rezultate la învăţătură, dar şi cea mai mare implicare viaţa socială s-a dovedit a fi câştigătoare. Criteriile au fost obiective şi ne bucurăm să avem un câştigător. Oricum, scorul a fost foarte strâns", a spus Radu Mitrea, Preşedintele Rotary Citadel.

În finală au ajuns 14 clase din 8 şcoli braşovene, care au trebuit să facă dovada cât mai multor acte de voluntariat şi implicare în comunitate.

Tabăra este oferită de Rotary Citadel, în colaborare cu Arbeiter- Samariter- Bund (ASB) din Germania, organizaţie cu activităţi medicale şi paramedicale pe tot teritoriul Germaniei. Copiii vor învăţa cum să acorde primul ajutor medical - „First junior responder"  şi vor primi la final o diplomă de pregătire recunoscută în UE.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite