Braşov: Romii din Gârcini au rămas fără curent electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă familii de romi care furau curent electic direct de pe stâlpi au fost debraşate, azi-dimineaţă, de către reprezentanţii Electrica Braşov.

Electricienii au intrat dis de dimineaţă  în Gârcini împreună cu 50 de poliţişti şi 100 de jandarmi. Muncitorii s-au urcat pe stâlpii de înaltă tensiune şi au tăiat toate cablurile care duceau la casele romilor, chiar sub ochii celor acuzaţi că s-au branşat ilegal.

image

Controalele nu s-au rezumat doar la branşamentele ilegale ci s-au extins şi pe linie de circulaţie sau furturi de lemne. „Poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională unui şofer care avea permisul de conducere suspendat, dar totuşi conducea. Totodată s-au mai aplicat trei sancţiuni la Regimul Silvic şi alte trei amenzi unor societăţi comerciale din zona barajului de la Tărlung, care nu respectau legea privind sistemele de pază". În total au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de 9.800 de lei.

image

O astfel de razie nu se putea desfăşura fără participarea „mascaţilor", care au contribuit şi ei la verificarea a 108 locuinţe de romi, ocazie cu care au fost verificate 153 de persoane.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite