Braşov: Revelion organizat special pentru pici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii vor avea multe de povestit despre nopatea dintre ani
Copiii vor avea multe de povestit despre nopatea dintre ani

Părinţii au şansa de a petrece Revelionul, fără a avea grija copiilor. Revelionul este al tuturor. Pe acest principiu au mers patronii unui after-school, care au hotărât să organizeze în propria casă un Revelion al copiilor.

Din 31 decembrie, până pe 2 ianuarie, copiii pot petrece Revelionul exact ca adulţii, fără să plângă după părinţi. Este alternativa oferită de o firmă care oferă programe after-school, care s-a hotărât să-şi sacrifice noaptea dintre ani pentru a le oferi copiilor o petrecere de neuitat.

Facem asta pentru că ştim ce înseamnă să vrei să pleci la petrecere de Revelion şi nu ai cu cine să-ţi laşi copiii. De foarte multe ori am fost nevoită să refuz invitaţiile prietenilor, pentru că nu puteam să-mi las copilul cu bunicii sau cu vecinii", a spus Roxana Comşa, iniţiatoarea petrecerii.  

Şampanie şi artificii

Revelionul 2010 al copiilor va avea loc la Hărman, la vila spaţioasă a familiei Comşa, într-un peisaj feeric. Copiii vor avea parte de un festin ca şi cel al adulţilor. În plus, împreună cu stăpâna casei, se vor distra gătind plăcintă cu răvaşe care, speră Roxana, să fie atracţia serii.

La ora 12.00, cei mici vor ciocni cupele de şampanie... pentru copii şi vor asista la un extraordinar foc de artificii, pentru a intra cum se cuvine în noul an. În plus, pentru că vacanţa la Hărman se va extinde până pe 2 ianuarie, micuţii vor avea ocazia să se plimbe cu sania trasă de doi huski de toată frumuseţea.

Părinţii care vor să-şi înscrie copiii la revelionul 2010, de la Hărman, trebuie să ştie că acceptăm doar copii între şase şi 11 ani şi că avem disponibile doar şase locuri. Garantăm distracţie maximă pentru cei mici, care vor avea ocazia să povestească şi ei ce au făcut în noaptea de Revelion", a adăugat Roxana Comşa.  

Preţul unei mini-vacanţe de Revelion pentru copii se încadrează între 150 şi 200 de lei. În acest pachet intră cazarea, masa şi toate celelalte activităţi pe care copiii le vor face la vila din Hărman. Este primul an în care este organizat acest tip de Revelion.

Să sperăm că vom putea extinde proiectul şi că anul viitor vom  fi mult mai organizaţi. Garantăm siguranţa copiilor, cele mai bune norme de igienă şi, cel mai important, distracţia", a încheiat Roxana Comşa. Oferta Revelionului Copiilor li se adresează atât locuitorilor din judeţul Braşov, cât şi celor din ţară.

 „Garantăm siguranţa copiilor, cele mai bune norme de igienă şi, cel mai important, distracţia",Roxana Comşa, manager after-school Chris Schule.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite