Braşov: Reluarea producţiei de tractoare, blocată de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul platformei industriale Tractorul a declarat că este în continuare interesat să atragă un constructor de tractoare la Braşov, dar că procesul este întârziat din cauza crizei financiare.

Una dintre condiţiile impuse de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului în momentul vânzării societăţii Tractorul către Flavus Investiţii a fost aceea de păstrare a obiectului de activitate al fabricii, şi anume producerea de tractoare. „Rămânem interesaţi de producţia de tractoare la Braşov. Există aici valoare prin marcă, prin utilaje. Am fost în negocieri cu cel puţin două fabrici de tractoare din Asia, şi continuăm discuţiile, dar date fiind dificultăţile financiare negocierile continuă încet. Vrem să aducem un partener să aducă valoare şi vânzări pe alte pieţe", a declarat, Victor Vadaneaux, administrator al Flavus Investiţii.

Uzina Tractorul a fost închisă în anul 2007, iar Flavus Investiţii a câştigat licitaţia pentru preluarea platformei industriale, în schimbul a 77 milioane de euro.

Pentru ultimele noutaţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite