Relaxare la saună sau grătare la iarbă verde, de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La pensiuni şi hoteluri pregătirile sunt în toi pentru Paşte
La pensiuni şi hoteluri pregătirile sunt în toi pentru Paşte

Hotelierii şi proprietarii de pensiuni se întrec în oferte pentru perioada sărbătorilor de Paşte. În staţiunile din Braşov sunt pregătite sejururi all inclusive, pe Valea Prahovei, preţurile au scăzut cu 40% faţă de anul trecut, în vreme ce, la Sibiu, tarifele cresc cu 10 şi 15%.  

Hotelierii şi proprietarii de pensiuni din zona Braşovului se întrec în oferte pentru Paşte. Cuplurile care vor să se răsfeţe la saună sau la piscină trebuie să plătească 299 de euro, pentru trei nopţi de cazare, la un hotel din Predeal, în regim all inclusive.

Preţurile nu trec de 400 de euro, pentru două persoane, care vor să îşi prelungească, cu două zile, vacanţa la munte.

„Turiştii vor fi întâmpinaţi cu cocktail-uri. Masa festivă îi va mulţumi chiar şi pe cei mai pretenţioşi. Pentru că foarte muţi turişti vor să ia parte la slujba de Înviere, asigurăm transportul la biserica din localitate sau la mănăstirea Sfântul Nicolae", spune Mihai Găvârnaş, reprezentantul hotelului Rozmarin.

Preţurile sunt ceva mai mari în Poiana Braşov. La un hotel de patru stele, doritorii trebuie să plătească 170 de euro de persoană, pentru trei zile. În cazul apartamentelor, preţurile pornesc de la 189 de euro, de persoană. Oferta include masa festivă şi spectacolele pregătite de hotelieri.

„Organizăm o seară specială, cu un interpret-surpriză de muzică uşoară. Aproape jumătate dintre locuri au fost rezervate şi suntem convinşi că, până la sfârştul lunii, toate locurile vor fi ocupate", ne-a dezvăluit Daciana Pintilie, PR-ul hotelului Alpin, din Poiana Braşov.

Paşte tradiţional la Bran

Turiştii care preferă să petreacă în mod tradiţional, se pot caza la pensiunile agro-turistice din zona Bran-Moieciu. Un cuplu trebuie să scoată din buzunar între 150 şi 240 de lei, pe noapte, la o pensiune de două sau trei margarete. Preţurile se dublează, în cazul pensiunilor de patru sau cinci margarete.

Turiştii trebuie să plătească, în plus, 50 de lei, de persoană, pentru masa festivă, şi 60 de lei pe zi, pentru pensiune completă. Reprezentanţii ANTREC spun că turiştii care aleg să vină de Paşte în zona Bran-Moeciu vor avea parte de multe surprize.

Gazdele îi vor invita pe musafiri să ia parte la încondeierea ouălor sau la tăierea mielului. Turiştii se vor putea delecta cu cele mai gustoase produse tradiţionale, după reţetele speciale ale gospodinelor sau vor putea lua parte la picnicuri şi grătare pe zăpadă sau la iarbă verde, în funcţie de vreme", a declarat Ionela Moja, reprezentant ANTREC Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite