Braşov: Reduceri de iarnă, doar de ochii clienţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Braşovenii se uită lung la produsele din magazine, Foto: arhivă
Braşov: Braşovenii se uită lung la produsele din magazine, Foto: arhivă

Preţurile la îmbrăcăminte şi încălţăminte au scăzut cu până la 40%, însă şi aşa braşovenilor li se pare că marfa este foarte scumpă. Deşi magazinele afişează scăderi masive de preţuri, clienţii nu se înghesuie la cumpărături.

Marile reduceri de preţuri afişate în vitrinele magazinelor se pare că nu-i atrag pe braşoveni. Chiar dacă reducerile sunt consistente, clienţii spun că preţurile sunt la fel de mari ca şi înainte de ieftinire. „Reducerile din magazine nu prea sunt reduceri. Practic, nici nu ne putem apropia de produse, pur şi simplu nu avem posibilitatea să ne cumpărăm ceva nou de sărbători. Preţurile sunt mult prea mari", spune braşoveanca Maria Neagu. „Toate preţurile produselor din magazinul nostru sunt reduse cu 30 %", Mihaela Rus, gestionar la un magazin de încălţăminte.

Încalţăminte foarte scumpă

De exemplu, pentru o pereche de cizme din piele, îmblănite, trebuie să scoateţi din buzunare între 195 şi 495de lei, cu tot cu reducerea de 20% aplicată. Ceva mai ieftini sunt bocancii din piele care acum costă 111lei, cu 40 de lei mai puţin decât înainte de reducere. „Este adevărat că sunt din piele, însă nu mai sunt aşa cum eram pe vremea mea şi plus că sunt destul de scumpe, deşi au preţul redus", ne-a mărturisit o altă cumpărătoare, Alexandra Neofita.

Dacă vă hotărâţi să vă cumpăraţi un cojoc de iarnă, trebuie să ştiţi că preţurile hainelor de piele variază între 650 şi 800 de lei. De asemenea, pentru o pereche de mănuşi din piele, de diferite culori pe care le puteţi asorta la diverse articole vestimentare trebuie să scoateţi din buzunar între 40 lei şi 85 de lei, iar pentru o căciulă din blană de de nurcă, de vulpe sau de iepure trebuie să pregătiţi între 130 lei şi 500 de lei.

Reduceri mai semnificative sunt la îmbrăcămintea de zi cu zi. O pereche de pantaloni din stofă, nu foarte groşi, care în luna noiembrie costa 68 de lei, acum poate fi cumpărată cu 45 de lei. La fel şi bluzele mai subţiri, al căror preţ a scăzut de la 62 de lei la 48. Cu câteva zeci de lei a scăzut şi preţul paltoanelor, însă ofertele speciale trebuie căutate mult pentru că cine a fost pe fază a golit deja stocul de marfă la preţ redus.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite