Recuperarea datoriilor CAS, în impas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lista datornicilor la CAS Braşov îi nemulţumeşte pe oameni şi dă de lucru şi altor instituţii de stat. Peste 30.000 de braşoveni trebuie să facă dovada că şi-au achitat toate datoriile către stat, dacă nu vor să fie executaţi de Casa de Asigurări de Sănătate.

În ultima perioadă, braşovenii, puşi pe drumuri de reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate, au călcat pragul altor instituţii din oraş pentru a-şi clarifica situaţia fiscală.

Nelămuriţi în legătură cu sursa debitelor către CAS, cei mai mulţi oameni au mers la ghişeele fiscului. Chiar dacă listele publicate de CAS provin de la ANAF, calculele datoriilor nu le aparţin reprezentanţilor de la Finanţe.

Există un protocol între ANAF şi CNAS conform căruia reprezentanţii Caselor de Asigurări de Sănătate au acces la baza noastră de date, la cerere. Datele extrase astfel se prelucrează de CAS. În niciun caz, la listele publicate de CAS Braşov, noi nu suntem coautori", a declarat Lucian Voinescu, directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite