Record la Sfântul Gheorghe: brutarii vor să facă cea mai mare pâine de casă din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brutarii din Sfântul Gheorghe vor să stabilească un nou record FOTO Arhivă Adevărul
Brutarii din Sfântul Gheorghe vor să stabilească un nou record FOTO Arhivă Adevărul

La implinirea celor 550 de ani de existenţă, oraşul Sfântul Gheorghe va avea un tort demn de Cartea Recordurilor, de 550 de kilograme. Mai mult, la Sfântul Gheorghe se caută cel mai puternic om, se întrec cei mai sprinteni alergători şi cei mai viteji călăreţi.

Pe tot parcursul zilei, la Sfântul Gheorghe vor fi programe speciale, pentru toate vârstele. Nu vor lipsi ateliere de teatru, demonstraţiile de dresaj canin, jocurile populare pentru copii, demonstraţiile de sporturi extreme, dar nici jongleriile cu focul, de la ora 22.00.

Muzica va răsuna târziu, în noapte, când vor concerta Aquasky (UK), Beast & Mc Slowmotion, Dudu & Mc Tina, Grid & Mc Slowmotion şi Vj Photone, percuţie şi jonglerie cu focul.

Dumincă, de la ora 10.00, amatorii de pescuit se pot înscrie la concursul special organizat pentru acest eveniment.

Dacă doriţi să participaţi la o sărbătoare câmpenească cu bulz, clătite, joc şi voie bună, gazdele vă aşteaptă de la ora 11.00, în parcarea restaurantului Park, unde mai târziu sunteţi aşteptaţi să vă înfruptaţi dintr-un gustos bou la proţap.

Cei mai puternici se vor putea întrece la concursul de tractare camioane, ce va avea loc de la ora 16.00, în faţa restaurantului Tribel.

Tot la aceeaşi oră, brutarii din Sfântul gheorghe vor încerca să stabilească un nou record: vor face un tort de 550 de kilograme, pentru un oraş de 550 de ani, în faţa Casei cu Arcade.

Evenimentul se va încheia târziu, în noapte, cu o jonglerie cu foc şi o petrecere binemeritată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite