Răzvan Munteanu îl reînvie pe Michael prin paşi de dans (FOTO şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 22 de ani îl păstrează pe Michael Jackson viu în memorie. Braşoveanul a adoptat un stil asemănător starului şi imită, cu succes, mişcările unicat ale regelui muzicii pop.  

Fascinat de muzica, dar mai ales de stilul original de dans ale lui Michael Jackson, Răzvan este a devenit imediat unul dintre milioanele de fani din întreaga lume ale regretatului rege pop. „Prima dată am dansat ca Michael Jackson prin casă. De când aveam şase ani am început să dansez ca el, iar la 16 ani puteam să redau multe mişcări de-ale lui. Mă uitam la videoclipuri pe internet, iar pentru a învăţa o figură o repetam de zeci de ori în oglindă. Nu renunţam până când nu îmi ieşea la fel", mărturiseşte fanul numărul 1 al lui Michael Jackson.

image

Treptat, tânărul a încercat să se asemene cu idolul lui şi prin costumaţie. „Mi-am cumpărat o pălărie neagră, o curea cu cataramă mare, pantaloni şi camaşă tot negre şi port un tricou mulat, exact ca el", a declarat Răzvan.

A dansat pentru Michael

Din dorinţa de a-l reînvia măcar pentru câteva minute, tânărul a participat anul acesta la un Flash Mob, organizat în memoria lui Michael Jackson în incinta unui mall din Braşov. „Am dansat în memoria celui care a rămas pentru mine un idol. Mi-a plăcut foarte mult Michael. Avea figuri de dans inedite, spectacolele lui erau nemaipomenite, plus că avea o prezenţă scenică extraordinară. Niciodată nu se va putea uita un astfel de star", mărturiseşte tânărul care îl imită pe regele muzicii pop.

image

„Michael, you're not alone"

Chiar dacă Michael Jackson, cel pe care l-a admirat atât de mult nu mai trăieşte, pentru Răzvan starul nu a dispărut. „Ascult şi astăzi muzica lui. Consider că a existat un Elvis, un Michael, poate va mai fi altcineva care ne va demonstra că este bun, însă nimeni nu se va putea compara cu unicul Jackson", a declarat Răzvan Munteanu.

image

Cele mai frumoase „produse" semnate de Michael Jackson rămân, pentru Răzvan, clipurile „Ghost" şi „Thriller" şi hit-urile „Billie Jean", „Remember the Time" şi „Smooth Criminal". „Cred că mulţi au fost atraşi de videoclipurile lui. Michael a fost singurul din acea vreme care a avut un videoclip de 15 minute, cu multe efecte speciale, deghizări şi mereu cu elemente noi în dans", spune braşoveanul.

Adoră să danseze salsa

Muzica şi dansul sunt cele care îi fac viaţa braşoveanului frumoasă. Pe lângă mişcările cu care a reuşit să atragă admiraţia prietenilor, Răzvan practică salsa, bachata, merengue şi tango argentinean. Până acum, tânărul a dansat la Centrul Cultural Reduta, la un restaurant faimos din Braşov, iar Festivalul Naţional de Salsa de anul viitor nu are de gând să-l rateze.

Întrebări şi răspunsuri:

Ce părere au avut prietenii şi rudele despre pasiunea ta?

Când eram mai mic, prietenii râdeau de mine, însă pe parcurs am găsit nişte prieteni adevăraţi, care mă apreciază şi care sunt exact ca mine. Mama m-a susţinut foarte mult în ceea ce priveşte dansul.

Care sunt planurile tale pe viitor?

În prezent, mă gândesc serios să-mi fac o formaţie de salsa. Vreau să cântăm şi să dansăm prin ţară, la festivaluri şi să ne facem remarcaţi. Toate astea pentru că ador muzica şi dansul.

Ce-i place:

„Singurele mele pasiuni sunt muzica şi dansul. Îmi place muzica chinezească, medievală, dar şi muzică clasică şi melodii din anii '90. De asemenea, pianul rămâne pentru Răzvan instrumentul muzical preferat. Îmi place să selectez oamenii cu care vorbesc şi să-i analizez".

Ce nu-i place:

„Nu-mi place să mă uit la fotbal. Nu mă pot uita la meciuri pentru că mă plictisesc. Nu văd nimic interesant în meciurile de fotbal. Nu suport manelele".

Profil:

NĂSCUT. 27 februarie 1988, Braşov.

STUDII. Facultatea de Drept, Universitatea "Transilvania".

FAMILIE. Părinţi, un frate.

VEZI AICI CUM DANSEAZĂ RĂZVAN:

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite