Braşov: Razie cu 30 de poliţişti şi opt jandarmi la Buneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La acţiune au mai participat şi doi comisari de la Garda Financiară Braşov şi cinci angajaţi de la Electrica SA Rupea.

Oamenii legii au  acţionat pentru prevenirea şi descoperirea infracţiunilor cu violenţă, a infracţiunilor silvice, respectarea prevederilor Legii 61/1991, Legii 12/1990 şi  Legii 333/2003, precum şi a O.U.G. 195/2002.

Au fost legitimate  64 de persoane, s-au controlat şase  unităţi comerciale și 52 de autovehicule, s-au aplicat  34 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.390 lei și s-a ridicat în vederea confiscării cantitatea de  35,5 metri cubi material lemnos busteni. Polițiștii au constatat  patru infracțiuni de furt energie electrică, angajații Electrica procedând la debranșarea locuințelor conectate ilegal la rețeaua electrică și două la Legea Circulației, pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, respectiv conducere a unui autoturism neînmatriculat", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

În timpul acţiunii, poliţiştii au prins şi un pădurar care a vândut, ilegal, unei societăţi comerciale o cantitate însemnată de material lemons. „V.Mihai, de 31 ani, pădurar, nu a emis avize de însoțire  pentru mai multe cantități de  material lemnos, expediate, în cursul lunilor octombrie și noiembrie 2010, nerespectând astfel sarcinile din fișa postului. Ca urmare este cercetat în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice", a mai precizat comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite