Braşov: Protecţia animalelor, predată la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi elevi din clasa a IX-a, de la Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă“ au avut astăzi parte de o lecţie deschisă pe tema protecţiei animalelor.

În cadrul lecţiei deschise, elevii au aflat despre animalele sacre de la profesorul de istorie, Codruţ Feher şi au purtat un dialog cu cei doi invitaţi speciali din partea World Society for the Protection of Animals.

„Animalele sunt neajutorate, iar noi trebuie să fim alături de ei. Micuţele suflete au nevoie de atenţie, de a le avea în companie şi trebuie protejate pentru că au un rol trofic“, a spus Bianca Negrea, una dintre elevele participante.

De asemenea, elevii de la Meşotă au ştiut să argumenteze în faţa invitaţilor şi a preşedintei Asociaţiei Milioane de Prieteni, care sunt motivele pentru care aimalele trebuie protejate.

„Este un program de educaţie pe care sperăm să îl implementăm în mai multe şcoli, deoarece până acum am reuşit să ajungem doar la ColegIile Şaguna şi Meşotă. Pe viitor sperăm să ajungem în cât mai multe şcoli din oraş şi poate şi din ţară. Scopul nostru este ca oamenii să evolueze, să se întoarcă la animale şi să conştientizeze că lumea fără animale ar fi pustie“, a declarat preşedinta Asociaţiei Milioane de prieteni.

Programul se adresează elevilor din clasele VII-XII şi are ca scop educarea tinerei generaţii în ceea ce priveşte protecţia animalelor.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite