Braşov: Primăria repară găurile din asfalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe străzi din oraş au intrat în reabiltare, iar lucrările realizate în această săptămână le vor aduce braşovenilor mai multe locuri de parcare.

Lucrările de la Poarta Schei continuă în aceste zile, traficul în zonă fiind în continuare restricţionat. După ridicarea canalelor la nivel, se vor aplica marcajele rutiere. Pentru fluidizarea circulaţiei, reprezentanţii Primăriei au deschis accesul autoturismelor pe aleea de sub Tâmpa.

Lucrări de reabilitare se execută şi pe strada Crinului, în zona pasajului de la Zizin. În această, braşovenii vor avea la dispoziţie mai multe locuri de parcare, dar şi câteva spaţii verzi. „Zona de sub pod va fi salubrizată cu această ocazie. Aici fuseseră depozitate materiale de construcţii şi existau mai multe maşini abandonate. Lucrările vor da o altă faţă acestei zone", a spus Miklos Gantz, viceprimarul Braşovului.

Şi carosabilul de pe strada Turnului va primi o altă faţă în aceste zile. După aplicarea marcajului rutier şi aici se vor delimita locuri de parcare. Mai multe locuri pentru autoturisme vor avea şi locuitorii de pe strada Brânduşelor. Lucrările prealabile de aici au vizat reabilitarea trotuarelor şi a carosabilului.

„Este vorba despre lucrări care au fost programate de la începutul acestui an şi care se execută acum, înainte de lunile de toamnă. Lucrările creează un disconfort temporar, însă sperăm ca braşovenii să înţeleagă necesitatea acestor reparaţii", a mai spus Miklos Gantz.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite