Prichindeii au confecţionat mărţişoare în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţii braşoveni şi-au demonstrat talentul în aceast weekend în făurirea de măşti şi mărţişoare în Parcul Central.

Ei şi-au exersat imaginaţia confecţionând fel de fel de mărţişoare şi de măşti folosind drept materie primă pe lângă hârtie şi creioane colorate, pastele făionoase, penele colorate, boabele de fasole şi chiar nasturii. Copiii au fost foarte entuziasmaţi de operele de artă şi mai ales de faptul că au putut să le facă o surpriză mămicilor sau bunicilor, aducându-le un simbol al primăverii confecţionat chiar de mâinile lor. „Mi-am făcut o mască de zână şi imi place foarte mult", ne-a spus Iris, în vârstă de numai patru anişori.

Un proiect educativ

Materia de lucru a fost pusă la dispoziţie de către Centrul „Heidi", care din vara anului trecut a demarat poriectul educativ „Grădiniţa în aer liber", ce are drept scop principal descurajarea statului în casă. „Am venit cu fetiţele mele aici, fiindcă mi se pare o iniţiativă foarte frumoasă. E un mod plăcut de a se juca, mai ales că se organizează în aer liber şi cel mai probabil o să venim de acum la fiecare sfârşit de lună", ne-a declarat Carmen Papadopol.

Organizatorii se gândesc ca luna viitoare să le pregătească micuţilor ceva special, mai ales că se apropie Sărbătorile Pascale.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite