Braşov: Preţuri promoţionale la Confintex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai mari reduceri sunt la produsele de iarnă, din colecţia 2009. Prima ediţie din acest an a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte „Confintex" oferă colecţii de iarnă, la preţuri speciale, dar şi diverse articole din colecţia de primăvară 2010.

Aflat la cea de 73-a ediţie, târgul de la ITC reuneşte peste 80 de producători din domeniul industriei uşoare, sosiţi din toate zonele ţării. Produsele pentru toate categoriile de vârstă, precum  confecţiile textile pentru adulţi, confecţiile din piele şi blană, tricotajele, confecţiile pentru copii, ţesăturile, lenjeriile de pat, încălţămintea, marochinăria şi accesoriile au fost mult aşteptate de clineţii braşoveni.

Paltoanele de damă, la mare căutare

Cele mai bune preţuri le au paltoanele şi jachetele de damă. Astfel, o jachetă din colecţia trecută se vinde cu numai 50 de lei, iar paltoanele scurte de damă, cu 90 de lei. Varietatea de culori şi modele le oferă posibilitatea tuturor doamnelor să-şi înnoiască garderoba. Totuşi, cele mai mici preţuri sunt la paltoanele de damă care se vând la costul materialului, cu doar 30 de lei bucata. „Oferta mi se pare foarte bună. Ce să zic, e aproape gratis. Cu 30 de lei nu poţi cumpăra de oriunde un palton, dintr-o stofă destul de bună", a spus, încântată, Letiţia Roman, care a plecat acasă cu un palton.

Ce se poartă anul acesta?

Conform producătorilor, anul acesta se poartă culorile pastelate. „Majoritatea produselor noastre sunt crem, roz, alb sau negru, diverse nuanţe de bej şi, mai ales, mov. Avem o varietate de articole vestimentare, de la bluze de ocazie, de damă, până la cele de zi, care se vând cu 30-50 de lei şi cămăşi de bumbac, cu 50 de lei", a spus producătorul Cristina Simionescu, din Braşov.

Modelele de anul trecut se găsesc la ITC cu o reducere de 50%. „Avem bluze de damă din acril, bumbac, lână şi elastan, pe care le vindem acum cu 25 de lei bucata. Puloverele pentru bărbaţi se vând între 28 şi 49 de lei", a declarat producătorul Dragoş Iacob.

Şi încălţămintea se vinde, la târg, la preţuri de producător. Pentru femei, pantofii de vară costă între 115 şi 135 de lei, ghetele cu 125- 150 de lei, iar cizmele cu 145-180 de lei. Oferte extraordinare sunt şi la cizmele din colecţia trecută, care pot fi achiziţionate la preţul de 100 de lei.

Programul târgului

Pentru cei interesaţi să-şi înnoiască garderoba, Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte poate fi vizitat de astăzi, până sâmbătă, între orele 10.00 şi 19.00 şi duminică, între 10.00 şi 16.00. Intrarea este liberă.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite