Braşov: Preparate cu mucegai, confiscate de comisarii protecţiei consumatorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarii de la protecţia consumatorilor au găsit în depozitul unui producător tradiţional de la Bran 300 de kilograme de urdă şi alte preparate mucegăite. Mai mult, producătorii de sucuri naturale din fructe exotice au fost şi ei amendaţi.

Producătorul de brânză, pastramă şi cârnaţi, toate mucegăite le-a explicat comisarilor că produsele sunt pentru uzul persoanl. Acest lucru nu i-a înduplecat pe comisari să nu-l amendeze pe brănean.

În camera frigorifică am avut o surpriză neplăcută. Am regăsit acolo brânză cu colonii de mucegai, şi când vorbim de colonie, gânditi-vă la o suprafaţă cu diametrul de vreo 30 de centimetri", a declarat Ionel Spătaru, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului, pentru Realitatea TV Braşov.

Mai mult, inspectorii au consfiscat şi sucurile naturale, aşa.zise tradiţionale, din kiwi, portocale sau banane. Acestea nu erau etichetate şi, deci, nu se pitea ştii care este compoziţia lor.

Toate produsele găsite cu nereguli au fost oprite de la comercializare, iar producătorii au fost amendaţi cu 15.000 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite