Premii de excelenţă pentru companiile de top. Vezi aici lista firmelor laureate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov organizează, mâine, cea de-a VI-a ediţie a galei „Premiile Excelenţei în Afaceri 2011". Cu ocazia evenimentului, vor fi premiate 688 de companii braşovene, care au realizat performanţe economice deosebite.

Categoria principala este „Excelenţa în afaceri" unde vor fi premiate firme din 15 domenii de activitate. Vor fi acordate premii pentru exportatorii de succes, dar şi premii pentru proiecte de succes, implementate cu fonduri europene. De asemenea, va fi răsplătită, prin premii de excelenţă, activitatea de cercetare-dezvoltare, eficienţa în managementul mediului şi creativitatea. Anul acesta, se va acorda premiul de excelenţă pentru viitori antreprenori şi managerul anului.

VEZI AICI LISTA FIRMELOR LAUREATE

103 firme clasate în categoria „Excelenţă în afaceri" vor fi laureate şi pentru aniversarea celor 20 de ani de activitate neîntreruptă, performanţă atinsă de foarte puţini agenţi economici. Condiţia principală ca o societate comercială să fie inclusă la această categorie este ca aceasta să fi fost prezentă, în ultimii 17 ani, cel puţin de două ori în „Topul Firmelor" şi să fi avut cel puţin o prezenţă în ultimii trei ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite