Premiere de gală, pentru proiectele de mediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai inedite proiecte vor fi premiate la Bucureşti, foto: ads
Cele mai inedite proiecte vor fi premiate la Bucureşti, foto: ads

Firmele, asociaţiile şi persoanele fizice se pot înscrie în competiţia pentru cele mai de impact proiecte de mediu din ţară.

34Life s-a înscris la Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, care va avea loc la mijlocul lunii decembrie, la Bucureşti. Organizatorii galei vor acorda marele premiu al galei proiectelor destinate colectării şi recilării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

Celelalte proiecte, destinate protejării mediului în diverse moduri, vor primi alte trei premii. În plus, va fi acordat un premiu al publicului, pentru că toate proiectele vor beneficia de promovare.

Înscrierile pentru marea gală au loc până la finele lunii noiembrie, online, pe www.premiilepentrumediu.ro. Mai mult, până în 30 noiembrie, Ecotic facilitează preluarea echipamentelor casate de companii, organizaţii sau instituţii şi înscrierea automată a acestora în cursa pentru marele premiu.

Asociaţia 34Life s-a înscris în cursă cu proiectul „Brasov 775 de ani - File Verzi". Micuţii de la grădiniţele nr. 23 şi nr. 25 au plantat alături de voluntarii asociaţiei 70 de arbori şi 960 de plante ornamentale, în curţile grădiniţelor. Astfel, membrii 34Life au dorit să-i responsabilizeze pe cei mici, faţă de mediul în care trăiesc, învaţă şi se joacă.

Gala Premiilor Pentru un Mediu Curat se află la a doua ediţie şi este organizată de Asociaţia „Ecotic", cu sprijinul Gărzii de Mediu şi în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite