Braşov: Premieră inedită la Teatrul Dramatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soliştii din mica orchestră a lui Caribaldi sunt capul de afiş al piesei. Foto: Stelian Grăjdan
Soliştii din mica orchestră a lui Caribaldi sunt capul de afiş al piesei. Foto: Stelian Grăjdan

Avanpremiera şi premiera piesei „Puterea obişnuinţei", semnată de Thomas Bernhard, vor avea loc vineri şi sâmbătă, în Sala Mare, de la ora 19.00. Iniţiativa lui Claudiu Goga, directorul Teatrului „Sică Alexandrescu" este o premieră în ceea ce priveşte promovarea spectacolului.  

„Puterea obişnuinţei" prezintă povestea lui Caribaldi, un bătrân director de circ, care de douăzeci şi doi de ani exersează „Cvintetul Păstrăvul", de Schubert. De fapt, circul lui Caribaldi şi mica sa orchestră formată „din animale" sunt imaginea distorsionată a unei lumi în care arta a devenit o povară, suportată fără voie.

image

Distribuţie de excepţie

În cadrul spectacolului exerciţiul de zi cu zi continuă, aşa cum, continuă şi exerciţiul vieţii. Esenţa piesei este faptul că în mintea directorului de circ, „Cvintetul Păstrăvul" trebuie să fie cântat de cineva, aşa cum şi viaţa trebuie trăită. Instrumentele şi costumele îmbrăcate de actorii braşoveni sunt împrumutate de la soliştii Filarmonicii Braşov.

image

Spectacolul se bucură de o distribuţie de excepţie alcătuită din actorii: Marius Cordoş, Virginia Itta Marcu, Mihai Bica, Gabriel Costea şi Maria Gârbovan.

Biletele s-au pus în vânzare la sediul Teatrului Dramatic, iar preţul acestora este de 15 lei pentru adulţi şi de 13 lei pentru elevi şi studenţi.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite