Braşov: Porţi deschise la Reduta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Centrul Cultural „Reduta“ celebrează 50 de ani de activitate, Foto: arhivă
Braşov: Centrul Cultural „Reduta“ celebrează 50 de ani de activitate, Foto: arhivă

Iubitorii de cultură sunt invitaţi să participe mâine, începând cu ora 18.00, la celebrarea a 50 de ani de activitate a Centrului Cultural „Reduta".

Spectacolul va începe din foaierul de jos al Centrului Cultural, unde gongul de deschidere va fi dat de Corul Concentus, dirijat de Marius Modiga. Apoi va avea loc o festivitate de dezvelire a plăcilor comemorative şi o festivitate de decernare de premii tuturor colaboratorilor şi angajaţilor care au adus în faţa publicului braşovean momente culturale de calitate.

„Invităm braşovenii să participe la o festivitate deosebită, pigmentată cu momente artistice. Centrul Cultural «Reduta» reprezintă locul în care atât amatorii cât şi profesioniştii îşi găsesc locul pe scenă", a declarat Marius Cristian Cisar, directorul de la Reduta.

Tot mâine va fi lansată monografia Centrului Cultural „Reduta", actorul mim de talie internaţională, George Ciolpan va susţine un show de pantomimă, va fi prezentat un duet din baletul Carmen, iar soliştii Anton Niculescu şi Galina Tirnovschi ai Filarmonicii Braşov vor susţine un microrecital de cameră.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite