Pontul zilei: Plătiţi restanţele la asociaţie, fără penalităţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni a intrat în vigoare scutirea de la plata penalităţilor la întreţinere pentru cei care îşi achită integral cotele de contribuţie în termen de 12 luni de la intrarea în vigoare a legii.

Prevederile se vor aplica familiilor al căror venit net lunar pe membru de familie, respectiv al unei persoane singure, nu depăşeşte suma de 1.000 lei.

Nu vor beneficia de această lege românii bogaţi ci persoanele care, de bună credinţă, vor să plătească dar nu au cu ce. Potrivit legii, prin cotele de contribuţie la cheltuielile asociaţiilor de proprietari se înţelege datoria cu titlu de bază, fără suma rezultată din penalităţi.

Legea mai prevede că sumele cu titlu de penalităţi datorate către asociaţiile de proprietari, anulate conform acestei legi, vor fi anulate şi din obligaţiile contractuale existente între asociaţiile de proprietari şi societatea furnizoare de servicii. Iniţiativa legislativă, care a intrat în vigoare în data de 23 iulie, a fost susţinută, în Parlament, de toate grupurile parlamentare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite