Braşov: Poliţistul Cristian Cioacă, judecat pentru bijuteriile şi blănurile Elodiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul Cristian Cioacă a fost trimis, astăzi, în judecată de procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Braşov, pentru furt între soţi.

Ancheta a început după ce părinţii Elodiei au făcut o plângere penală împotriva ginerelui lor. Mai exact îl acuză pe Cioacă că a sustras bunuri ale Elodiei în valoare de 500.000 de lei, dar şi bunuri care le aparţineau lor, în valoare de 200.000 de lei.

Potrivit avocatei Crina Radu, apărătoarea familiei Ghinescu, poliţistul ar fi furat din casa soţilor Cioacă-Ghionescu mai multe obiecte de valoare aparţinând avocatei.

Cioacă a luat absolut toate bunurile Elodiei, respective genţi, pantofi, haine sau bijuterii, toate de firmă. Mai mult, el i-a luat Elodiei şi bunuri care îi serveau ei în exercitarea profesiei de avocat, cum ar fi cărţi, imprimantă sau fax. Noi am estimat că toate aceste bunuri sunt în valoare de 500.000 de lei", a spus Crina Radu.

Referitor la bunurile care aparţin familiei Ghinescu, acestea sunt obiecte de familie sau haine de blană pe care Emilia Ghinescu i le-ar fi dat fiicei ei. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite