Braşov: Poliţistul-criminal: „Să nu ai niciodată încredere în femei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgian, pe 1 decembrie, în vizită la un prieten din Braşov
Georgian, pe 1 decembrie, în vizită la un prieten din Braşov

Georgian Mădălin Ilie era conştient că femeia pe care o iubea nu se va mai întoarce la el niciodată şi s-a hotărât să o omoare cu ore bune înainte de a ajunge la ea acasă. Cu toate că în urmă cu nici o săptămână, când şi-a serbat ziua de naştere, părea să se fi resemnat cu gândul, în ziua tragediei pare că s-a trezit cu un plan de a-i lua viaţa, bine pus la punct.

Gelozia şi dorul de fata care i-a fost alături timp de patru ani, i-au luat minţile agentului de la secţia 12 de poliţie şi dintr-un poliţist model s-a transformat într-o clipă într-un criminal.

„Să nu ai niciodată încredere deplină în femei", scria tânărul în data de 2 decembrie, pe contul de Hi5 - o platformă de socializare online. Asta după ce s-a despărţit de fată pentru că a găsit în telefonul ei mai multe sms-uri din care reieşea că ea îl înşeală.

  

Gina Bănică

Gina, fosta iubita a poliţistului

După 10 zile poliţistul părea că s-a resemnat cu ideea despărţirii şi chiar de ziua lui, pe aceeaşi platformă de socializare, scria: „Nu o să primesc persoana pe care o iubesc, dar sper să găsesc o persoană care să mă iubească aşa cum şi eu o iubesc".

În ziua tragedieie se hotărâse să se împace totuşi cu Gina şi chiar să o ceară de nevastă, după cum spune chiar fina lui, de care era foarte apropiat. Şi-a făcut totuşi şi un plan de rezervă.  În cazul în care ea nu acceptă să o omoare, lucru pe care l-a şi pus în practică.

Citeşte şi:

Un fost poliţist braşovean şi-a împuşcat mortal iubita, apoi şi-a tras un glonţ în cap

Poliţistul-criminal: „Adevăratele poveşti de dragoste nu se uită niciodată“

Poliţistul criminal avea o inteligenţă peste medie

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite