Braşov: Poliţiştii vor să facă ordine în oraş printr-o acţiune în premieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii promit că vor asigura non-stop liniştea şi ordinea publică Foto: arhivă
Poliţiştii promit că vor asigura non-stop liniştea şi ordinea publică Foto: arhivă

Împreună cu reprezentanţii Jandarmeriei şi ai Poliţiei Comunitare poliţiştii au pus la cale o strategie de identificare a zonelor de risc şi de combatere a infracţionalităţii.

Împreună cu reprezentanţii Jandarmeriei şi ai Poliţiei Comunitare, poliţiştii au pus la cale o strategie de identificare a zonelor de risc şi de combatere a infracţionalităţii. Planul lor a intrat în vigoare de azi, când au apărut pe străzi primele patrule mixte formate din poliţiştii, jandarmii şi poliţiştii comunitari. O premieră, spun reprezentanţii instituţiilor implicate.

Este pentru prima dată când acţionăm împreună. Vom avea în teren patrule mixte sau independente, atât teresetre cât şi auto. Acestea vor lucra în trei schimburi, 24 din 24 de ore. Zilnic vor fi în teren110 oameni şi 18 mijloace de transport. Avem şi suportul logistic necesar şi toate echipajele vor fi coordonate eficient ", a spus comisarul şef Sorin Melinte, şeful Poliţiei municipiului Braşov.

Oamenii legii cred că acţiunea va fi un mare succes. „Nu vor fi mai multe echipaje în acelaşi loc şi în acelaşi timp, astfel că nu există riscul ca acestea să se suprapună", a spus generalul Eugen Pop, şeful Jandarmeriei Braşov.

Potrivit comisarului şef Sorin Melinte, primele concluzii ale acţiunii vor apărea peste două săptămâni.

Zonele de risc ridicat al criminalităţii din municipiul Braşov sunt cartierele:

Valea Cetăţii-Poienelor

Carierei-Lungă-Drumul Poienii

Centrul Nou

Florilor-Craiter

Griviţei-Gării

Astra

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite