Braşov: Poliţiştii comunitari au prins o minoră de 15 ani, cercetată în nouă dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescenta este suspectă în cazul a nouă furturi din locuinţă, dar e reuşit să scape de fiecare dată nepedepsită.

Ieri, poliţiştii comunitari au prins-o pe Loredana G., de 15 ani, pe B-dul Valea Cetăţii, din cartierul Răcădău. Tânăra încerca să intre într-un bloc din zonă şi a fost surprinsă sunând la mai multe numere de interfon.

Pentru că era vădit că persoana nu locuia în zonă şi nu cunoştea pe nimeni  din imobil, dar în cele din urmă a reuşit să pătrundă în acesta, poliţiştii comunitari au oprit persoana în scopul legitimării şi determinării motivelor pentru care insista să pătrundă în bloc. În momentul în care au cerut sprijinul dispeceratului Secţiei nr. 4 a Poliţiei Braşov pentru identificare, le-a fost comunicat că persoana este cunoscută ca având ca ocupaţie sustragerea bunurilor din locuinţă şi că aceasta este suspectă într-un asemenea caz", a explicat Marcel Chirilă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare Braşov.

Asupra tinerei, poliţiştii au găsit suma de 40 de lei, însă adolescenta le-a declarat că i-a câştigat din cerşit. „Minora a fost încredinţată lucrătorilor  Secţiei nr. 4 a Poliţiei Braşov pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor ce se impun", a mai spus Marcel Chirilă.

Loredana G. este o clientă veche a poliţiştilor. Oamenii legii spun că fata a intrat în atenţia lor înainte de a împlini vârsta de 14 ani şi are la active nouă dosare penale, toate având ca obiect furturile din locuinţe.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite