Braşov: Poliţiştii cer ajutor pentru fiul unui fost coleg, diagnosticat cu tumoare pe creier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii cer ajutor pentru fiul unui fost ofiţer
Poliţiştii cer ajutor pentru fiul unui fost ofiţer

Poliţiştii din cadrul IPJ Braşov fac un apel către toţi braşovenii cu suflet mare pentru a da o mână de ajutor pentru fiul unui fost ofiţer de poliţie, pensionat în martie anul trecut.

Băiatul poliţistului, care are 25 de ani şi este student, a fost diagnosticat recent cu o tumoră pe creier. Peste o săptămână, în 26 februarie, tânărul este programat la operaţie, la o clincă de specialitate din Germania, iar viaţa lui depinde de efectuarea intervenţiei chirurgicale.

Problema este că aceasta costă 30.000 euro, iar fostul ofiţer nu dispune de suma necesară. Tocmai de aceea, colegii lui s-au gândit să-i dea o mână de ajutor. Toţi au dat dovadă de solidaritate şi s-au implicat în acest caz, începând de la şeful instituţiei, comisarul şef Florea Oprea, până la ultimul agent.

Poliţiştii spun că vor da bani din propriul buzunar, numai pentru a-şi ajuta colegul. „Vom face tot ce putem să îl ajutăm şi transmitem şi noi, la rândul nostru, un mesaj de suflet pentru toti cei care vor să dea o mână de ajutor", a spus comisarul şef Florea Oprea. 

„Am rămas foarte impresionaţi de drama fostului nostru coleg, mai ales cei care suntem şi părinţi. Îl vom ajuta cu tot ce putem", a spus comisarul şef Liviu Naghi, IPJ Braşov.

Sumele pot fi depuse în două conturi:
CONT CEC BANK: RO78CECEBV01B2EUR0669428
CONT : RO21RZBR0000060002495437

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite