Poliţiştii au prins trei hoţi care acţionau pe raza municipiului Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspecţii au fost prinşi în cursul zilei de ieri. Unul dintre ei, în vârstă de 18 ani, va fi prezentat, azi, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Braşoveanul Florin V. este acuzat de poliţişti că, în urmă cu câteva zile, a sustras, de pe un teren situat pe strada Fântânii din Braşov, un utilaj agricol şi cinci schelete metalice pentru acoperiş, în valoare de 6.000 de lei, pe care l-a comercializat ulterior la un centru de colectare fier vechi. Când proprietarul terenului a constatat absenţa bunurilor, a anunţat Poliţia. Suspectul de 18 ani a fost prins ieri şi azi va fi dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Tot ieri, poliţiţştii au reuşit să îi prindă şi pe autorii a cinci furturi din magazine şi societăţi comerciale din Braşov. Suspecţii, doi minori în vârstă de 16 ani, au fost prinşi după ce poliţiştii i-au văzut în faţa unui magazin de pe strada Calea Bucureşti, cu un levier asupra lor.  

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că sunt suspecți de comiterea, prin efracție, în anul 2010, pe timpul nopții, a cinci furturi din magazine și societăți comerciale, din municipiul Brașov,  de unde au sustras două laptopuri, două calculatoare și mai multe telefoane mobile ,pe care le-au valorificat ulterior la amatori de chilipiruri, polițiștii reușind, până în prezent, să recupereze cele două laptopuri. Suspecții sunt cercetați în stare de libertate pentru furt calificat", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite