Poliţiştii au descins în Săcele, unde au căutat unelte şi scule furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au intervenit în forţă Foto: arhivă
Poliţiştii au intervenit în forţă Foto: arhivă

Descinderile au avut loc ieri dimineaţă, între orele 07.00-09.00, în baza a două autorizaţii de percheziţie, emise de Judecătoria Braşov.                           

În consecinţă, poliţiştii au descins în Săcele, la domiciliile lui G.Alexandru,de 23 ani și G.Nicolae, de 29 ani. Acolo, „au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor mai multe scule, unelte, în valoare totală de 20000 lei. Dintre aceste bunuri, polițiștii au stabilit, până în prezent, că o mașină de tuns iarba, o mașină de găurit și o drujbă, au fost sustrase, prin efracție, în data de 09.10.2010, din gospodăria unui săcelean", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Cei doi suspecți au fost reținuți și prezentați instanței de judecată, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, pe 29 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii lor activități infracționale și a provenienței tuturor bunurilor ridicate cu ocazia perchezițiilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite