Braşov: Poliţişti atacaţi cu toporul şi lopata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi poliţişti din Măieruş au fost luaţi la bătaie de doi localnici, după ce oamenii legii le-au cerut să le arate ce transportau în căruţă.

Incidentul s-a petrecut ieri, la ora 14.00, când cei doi poliţişti au oprit pe strada Gării o căruţă, în care se aflau doi fraţi, Adrian T., de 26 de ani, şi Florin T., de 29 de ani. Oamenii legii au studiat cu atenţie atelajul  şi au observat că tinerii transportau mai multe bunuri, acoperite cu o pătură. Crezând că obiectele au fost furate, poliţiştii le-au cerut localnicilor să le arate ce transportă. Reacţia tinerilor a fost total neaşteptată. Unul dintre fraţi a pus mâna pe un topor, iar celălat pe o lopată şi au sărit la bătaie.  Poliţiştii s-au apărat şi au reuşit, în final, să-i imobilizeze pe atacatori. Totuşi, în timpul luptei, unul dintre poliţişti a fost rănit.

 „El are nevoie de 14-16 zile de îngrijri medicale, dar nu a rămas internat. Ambii fraţi au fost reţinuţi şi au fost arestaţi 29 de zile pentru ultraj. Adrian T. Are o condamnare de 3 ani şi 6 luni cu suspendare pentru mai multe furturi din societăţi comerciale comise anul trecut, re raza judeţului Covasna", a precizat comisarul Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov. Bunurile care se aflau în căruţă nu erau furate. 

Cu o zi înainte de scandal, fratele atacatorilor, Tobias T., de 21 de ani, a fost audiat la Poliţia Predeal, fiind suspect în comiterea mai multor furturi din locuinţe.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite